Hallo ,

Deze maand een iets andere nieuwsbrief, deze nieuwsbrief staat namelijk geheel in het teken van het 7 JARIG BESTAAN VAN MITCH BOOTCAMP! Ja, jullie lezen het goed, Mitch Bootcamp bestaat alweer 7 jaar! In deze nieuwsbrief een mooie terugblik op fantastisch mooie, sportieve, uitdagende en gezellige activiteiten! Genieten jullie met ons mee?

 
 

7 jaar geleden

7 jaar geleden kwam ik, Mitchell, net uit het leger en wilde ik mezelf op sportief gebied blijven ontwikkelen. Maar daarnaast merkte ik dat ik ook andere mensen mee wilde nemen in mijn avonturen. En zo ontstond het idee voor Mitch Bootcamp. We begonnen klein op een veldje van een boer, op 4 april 2013, en moet je kijken waar we nu staan!Door de jaren heen

Zoals we hierboven al schreven zijn we klein begonnen, maar geven we op dit moment meerdere keren per week, op meerdere locaties bootcamplessen. Mitchell begon eerst alleen als trainer, op dit moment geven we met meerdere trainers de bootcamptraining. We sporten inmiddels op de Mitch Bootcampmanier in Bergen op Zoom, Halsteren, Tholen, Sint-Philipsland, Huijbergen en Sint-Annaland. Maar er is nog zoveel meer wat we op sportief gebied doen... In dit filmpje zie je een terugblik van 2013 tot nu, wat we ook gedeeld hebben op Facebook, Instagram en de WhatsApp groepen. Hierop is te zien waar Mitch Bootcamp 7 jaar geleden begon en wat we in de loop der jaren allemaal gedaan hebben. Kijken jullie mee?

START DE FILM >>

Evenementen

Mitch Bootcamp bestaat tegenwoordig niet alleen meer uit het verzorgen van Bootcamplessen. We hebben een aantal keer deelgenomen aan de RoParun, hebben heel wat keren 8 uur lang op de fiets gezeten voor Heroes for Heroes en gaan al jaren ieder jaar naar de Ardennen voor een sportief weekend. Ons grootste evenement is toch echt wel het organiseren van de Rovers Run. 5 jaar geleden begonnen we met een klein evenement en nu zijn we uitgegroeid tot een evenement met meer dan 2000 deelnemers, 250 vrijwilligers en meer dan 5000 bezoekers!Bedankt!

Via deze weg willen we jullie ook allemaal bedanken voor jullie inzet tijdens de Bootcamplessen. Jullie zijn en blijven fanatiek, gedreven en super fit, wat maakt dat de lessen altijd naar een hoger niveau getild worden, super! Op sportief gebied hebben vele van jullie ook grenzen verlegd. Bootcampers met hoogtevrees die gaan abseilen en tokkelen, bootcampers die een marathon hardlopen, Bootcampers die van niet sporten nu 2x per week bootcampen en Bootcampers die hun persoonlijke doelstellingen hebben behaald door bij ons te sporten. Wij zijn trots op jullie!!

Jullie terugblik

In het filmpje zie je onze terugblik van de afgelopen 7 jaar. Maar jullie hebben vast ook nog wel mooie, gezellige of sportieve foto's of filmpjes van Mitch Bootcamp. Mocht je het leuk vinden, dan mag je deze foto(Ďs) sturen naar Mitchell of Madeleine. Of je mag ze uiteraard ook op je Instagram of Facebook zetten, als jullie ons hierin taggen kunnen wij het ook zien (@mitchbootcamp). We zullen er hiervan een aantal plaatsen op onze social mediakanalen.

En nu verder

We zijn er nog lang niet. Er zijn nog zoveel sportieve en gezellige ideeŽn die wij graag met jullie willen delen. Daarnaast blijven we ook de Bootcamplessen vernieuwen en uitdagender maken en zijn jullie op sportief gebied nog lang niet van ons af! Dus ook de komende jaren blijven we op avontuur gaan!!

En wanneer deze Coronacrisis voorbij is, zien we jullie hopelijk snel weer bij een van onze trainingen of activiteiten! Tot snel!Tot de volgende training!