Beste ,

Wat een fantastische maand hebben we achter de rug! Op 1 april vierden wij met vele van jullie het 10-jarig bestaan van Mitch Bootcamp. Een fantastische dag, leuke spelletjes, lekker eten en een gezellig feestje.
 
 
In deze nieuwsbrief:

1.  10-jarig bestaan
2.  Terugblik
3.  Break Out run
4.  Vakantierooster
5.  Hemelvaartsdag
6.  2e Pinksterdag
7.  Volleybaltoernooi Tholen
8.  Wandeltocht

 

Alweer 10 jaar Mitch Bootcamp, wat gaat de tijd toch snel! Mooie jaren waarin we samen aan veel sportieve activiteiten hebben deelgenomen. Iedere week de trainingen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. De ‘speciale’ trainingen op feestdagen, de vele runs die we gelopen hebben. Als hoogtepunt natuurlijk onze eigen Rovers Run. We vierden dit met een gezellige zeskamp (er moet natuurlijk gesport worden), lekker eten en een feestje.

Via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor de fantastische cadeaus. Wekelijks nemen we een kijkje (wandelend of tijdens een training) bij onze ‘eigen’ Mitch Bootcamp plank op de Pompejustoren en volgende week gaan we genieten van een weekje vakantie op Kreta, mede dankzij jullie!
Op naar nog veel meer mooie jaren met sportieve uitdagingen!
 
 
Paastraining
Maandag 10 april was het 2e Paasdag. Een mooie dag om op Fort de Roovere de training in het teken te laten staan van eitjes. Alle oefeningen met een eitje. Maar waren alle eitjes nou echt gekookt of zat er toch nog een rauw ei bij?Marathon van Rotterdam
Op 16 april was het dan zover; de marathon van Rotterdam. Een aantal Mitch Bootcamp leden (en Mitch Bootcamp himself) liepen deze marathon. We hebben allemaal de marathon uitgelopen, afgezien en mooie tijden weggezet. Super trots op jullie!

 
 
In een eerdere nieuwsbrief gaven we jullie informatie over de Break Out Run.
We zullen hier als Mitch Bootcamp dit jaar niet aan deelnemen. 
 

 
 

Een speciale extra vrije dag in Nederland, dus weer een training 's ochtends i.p.v. 's avonds!
Datum: Donderdag 18 mei 2023
Locatie: Fort de Roovere
Tijd: 9:30 uur – 11:00 uur

 
 

Een speciale extra vrije dag in Nederland, dus weer een training ’s ochtends i.p.v. ’s avonds!
Datum: Donderdag 29 mei 2023
Locatie: Fort de Roovere
Tijd: 9:30 uur – 11:00 uur

 
 
 
 

Tot de volgende training!