Beste ,

Wat hebben we qua weer heerlijke sportochtenden en -avonden achter de rug! De decembermaand is alweer aangebroken en daarbij horen natuurlijk speciale trainingen.
 
 
In deze nieuwsbrief:

1.  Terugblik
2.  Santarun
3.  Trainingen feestdagen
4.  Verrassing voor abonnementhouders

 
 
Gymzaal training
Soms heeft Mitchell hersenspinsels en bedenkt hij ineens dat het wel een leuk en sportief idee is om een keer in de gymzaal te trainen. Want waar we in de zomer in het zwembad terecht kunnen bij extreem warm weer, hadden we in de winter nog geen alternatief bij echt slecht weer. Een heerlijk sportieve en warme training bij extreem slecht weer!Trainen in de sneeuw
In het eerste weekend van december viel er een klein beetje sneeuw en wat is er nou mooier dan met kou en een beetje sneeuw trainen? Het levert de mooiste plaatjes op!
Surpriseloop
Op zondag 3 december was de Surpriseloop in Halsteren. Een aantal Mitch Bootcamp leden deden mee en Bart en Mitchell eindigde ook nog op het podium!
Pietenbootcamp
Op maandag 4 december stond de pietenbootcamp op het programma. Zaklopen, ballen gooien en over de daken lopen, een echte pietentraining. Mitch kreeg de opdracht om foto’s te maken, maar nam zijn taak als Piet erg serieus en is dit vergeten. 
 
 
 

Locaties en tijden rond Sint, Kerst en Oud & Nieuw
Het is alweer bijna tijd voor Kerst en Oud en Nieuw.
Hieronder een overzicht met de bijzonderheden:

 
 

JA jullie lezen het goed! Alle abonnementhouders krijgen aan het einde van dit jaar allemaal een cadeau van Mitch Bootcamp, omdat wij erg waarderen dat jullie een abonnement bij ons afsluiten! Wat dit cadeau is komen jullie z.s.m. achter!

Tip: mocht je nou geen abonnement hebben, dan is het een aanrader er nog 1 af te sluiten.

Tot de volgende training!