Beste ,

YEAH!! We zijn alweer een paar weken bezig met de training!! Super goed om te zien hoe enthousiast iedereen weer bij de trainingen is.

 
 
In deze nieuwsbrief:

1.  Terugblik
2.  Bedankt
3.  Putte
4.  Aanbieding Webshop
5.  Bring a friend
6.  Feit of fabel?


 

Corona
De Corona heeft ons allen geraakt en raakt ons nog. We hebben er met zín alle 8 weken uitgelegen, 8 weken zonder de fanatieke groep waar je in sport, 8 weken zonder keiharde trainingen, 8 weken zonder saamhorigheid en positieve vibes van de groep. Maar we zijn terug!! En hoe?! We zijn er met grote getalen. Eindelijk weer met elkaar zijn, eindelijk weer met elkaar afzien, eindelijk weer met elkaar in 1 grote groep waarbij je net dat ene stapje extra zet. Let op; ondanks dat we eindelijk weer zijn met zín allen kunnen trainen, we wel rekening moeten en proberen te houden met de 1,5 meter. 
 
 


Wij zijn als Mitch Bootcamp erg trots dat wanneer het even tegen zit, iedereen laat zien dat je kan incasseren, moet doorzetten en Mitch Bootcamp 1 grote teamspirit heeft. Via deze weg wil ik iedereen nogmaals super erg bedanken voor alle positieve berichten, jullie positieve steun in de coronatijd en dat jullie er allemaal weer zijn na de corona lockdown.Wachtlijst
We merken het nu steeds vaker. Shit ik ben te laat met inschrijven en de training zit vol. Nu sta ik op de wachtlijst. Laat jezelf op de wachtlijst staan, mogelijk dat er nog iemand uitschrijft (wat eigenlijk TABOE is) waardoor jij automatisch mee kan doen, of er wordt een andere oplossing bedacht (een extra trainer) zodat jullie toch kunnen sporten.

 
 
 YEAH!! Op woensdag 10 juni heeft Valerie de nieuwe locatie gestart in Putte voor Mitch Bootcamp! En hoe? Het was overweldigend. Valerie heeft een geweldige training gegeven waarbij zelfs de krant aanwezig was om de training vast te leggen (dit resultaat kunnen jullie spoedig terugvinden in de Zuid-West krant). Fotoís van de training volgen nog.
Let op: heb jij 10 juni gemist, geen probleem!
Vanaf nu is er elke woensdag een training in Putte van 19.00u tot 20.00u. 
 
 Wederom een mooie actie in de webshop! Nieuwe artikelen en direct in de aanbieding! Pak die korting!Shirts
Het Originele Mitch Bootcamp shirt.
Normaal €24,95 nu voor maar €22,-. 
 
 Bring a friend is een actie die het hele jaar door geldt. Als je iemand meeneemt die lid wordt en een 10 strippenkaart aanschaft, krijg jij 4 gratis strippen op je account.


 
 


Sporters zijn gelukkiger dan niet sporters?!

     
  • sporters geven aan zich gelukkiger te voelen dan mensen die niet aan sport doen. Degenen die sporten geven hun geluksgevoel een 7,5 tegen een 7,0 voor degenen die niet aan sport doen.
Mensen die veel in groene ruimtes komen (parken, bossen, groenstroken etc.) hebben meer gezondheidsvoordelen?!

      
  • Het vermindert het risico op hart en vaatziektes, diabetes type 2, voortijdig dood, stress, hoge bloeddruk en verlengt slaapduur. Door in de natuur te verblijven kom je in contact met een diversiteit aan bacteriŽn dat voordelen geeft voor het immuunsysteem en ontstekingen vermindert. Grote oppervlakken groen nemen een klein deel van verontreinigende (fijn)stoffen uit de lucht, wat gezondheidswinst oplevert voor longfunctie, luchtwegen en hart- en vaatziekten.

Fysieke activiteiten in de natuurlijke omgeving hebben sterkere gezondheidseffecten dan binnen sporten?!
     
      
  • Onderzoek toont aan dat fysieke activiteiten in een natuurlijke omgeving sterkere gezondheidseffecten hebben dan diezelfde activiteiten in een niet-natuurlijke omgeving, zoals loopband, stedelijke omgeving, of indoor sportschool.
Kortom: Ga zo door!!

Tot de volgende training!