Beste ,

De maand maart is alweer van start gegaan! De ticketverkoop voor de Rovers Run gaat als een speer, heb jij jezelf al ingeschreven? Daarnaast bestaat Mitch Bootcamp in april 7 jaar, dat laten we natuurlijk ook niet zomaar voorbijgaan! En heb je het al gehoord van de trainingen in Stalland?! Zien we je snel weer tijdens een van onze trainingen?

 
 
In deze nieuwsbrief:

1.  Terugblik
2.  Vooruitblik planning
3.  Trainingen Sint-Annaland
4.  7-jarig bestaan
5.  Ticketverkoop Rovers Run
6.  Webshop
7.  Evenementen
8.  Feit of fabel?


 

Carnavalsbootcamp
Op zaterdag 22 februari vond de Carnavalsbootcamp plaats. Een uur lang bikkelen nadat we op vrijdagavond, een aantal van ons dan toch, hadden gedweild in de stad. Na het uurtje Bootcamp konden we weer verder met dweilen.

Kids Bootcamp
Iedere donderdagmiddag vindt van 16:15 uur tot 17:15 uur de Kids Bootcamp plaats. Een groep fanatieke kinderen traint iedere donderdagmiddag bij Fort de Roovere. Heb jij thuis ook een fanatiek bootcampkind? Vraag dan vrijblijvend naar meer informatie via Mitchell. 
 
 


Wat

Wanneer

Waar

Hoe laat

Afstand

Kosten

Techniekweek 

09-03-2020 t/m
14-03-2020

Alle locaties

Alle tijden

-

-

Urban Bootcamp

Donderdag
19-03-2020

Runnersworld

19.30u tot 20.30u

5km

Gratis

Bootcamptraining Stalland

Maandag
23-03-2020

Stalland

19.45u tot 20.45u

5km

1 stip, neem je iemand mee dan is het gratis

7-jarig bestaan
Mitch Bootcamp

Donderdag
16-04-2020

La Grotta

19.00u tot het klaar is

-

€25,-
tapas en drinken 
 
 


LET OP! LET OP! TRAININGSWIJZIGING
Wij hebben met jullie (leden van Mitch Bootcamp) gekeken hoe we van Stalland een nog bruisendere Bootcampavond met nog meer actieve leden kunnen maken. Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie imput tot nu toe!! Na alle feedback is het volgende antwoord eruit gekomen.

De trainingen in Sint-Annaland worden:
vanaf 23 maart gegeven op maandagavond van 19.45u tot 20.45u.

Let op: de trainingen op dinsdag en zondag komen hierbij te vervallen.
Zo kunnen we nog meer Mitch Bootcamp leden bereiken en kunnen Bootcampleden ook lekker 2 keer per week komen sporten, bijvoorbeeld op woensdag in Flupland of op donderdag in Bergen op Zoom/Halsteren. De trainingen worden in Stalland gegeven door Karin en blijven net zo intensief zoals jullie van haar gewend zijn! Het is een nieuwe dag met nieuwe kansen, dus neem vooral nog meer vrienden, bekende of familieleden mee naar de Bootcamp, zodat ook zij mogelijk op deze avond aan kunnen sluiten. Als die persoon een 10 strippenkaart aanschaft krijg jij 4 gratis strippen!

Op maandag 23 maart is de training GRATIS als je iemand meeneemt naar de Bootcamp in Stalland! 
 
 


Op 4-4-2020 bestaat Mitch Bootcamp alweer 7 jaar. Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseren we op donderdag 16 april een tapasavond bij La Grotta in Bergen op Zoom. Alle Leden en oud-leden zijn hierbij uitgenodigd. Laat even snel weten of je erbij bent (via app of antwoord op deze nieuwsbrief).7-jarig bestaan
Mitch Bootcamp

Donderdag
16-04-2020

La Grotta

19.00u tot het klaar is

€25,- tapas en drinken


 
 
 Al meer dan 600 veroveraars bestormen 29 augustus het fort! Wil je samenlopen met de Mitch Bootcamp bikkels, schrijf je dan in bij de volgende startvakken;

Afstand

Tijd

Startvak naam

21km

11.30 uur

Kolonel

14km

11.40 uur

Marjoor 1

7km

12.10 uur

Luitenant 1 
 
 Het is zo gaaf om altijd met velen van jullie mee te doen aan verschillende evenementen!! Hieronder hebben we alvast een klein overzicht gemaakt van toffe evenementen die je alvast in je agenda kan zetten! Let op, dit is een concept, hij wordt zeker nog uitgebreid!

Deze lijst zal in de loop van het jaar uitgebreid worden. Maar dit zijn de evenementen die er sowieso op komen te staan voor 2020!!


Wat

Wanneer

Waar

Hoe laat

Afstand

Kosten

Break out run  

6 en 7 juni

Schaijk

's-avonds

8 km

+/- € 51

Volleybaltoernooi
Bergen op Zoom

3 t/m 5 juli

Bergen op Zoom

's-morgens +
's-middags

Volleybal

Nog niet bekend

Titan Swim

2 augustus

Enschede

1 km

€ 33,50

Rovers Run

29 augustus

Halsteren

Hele dag

Diversen

Verschillend

Ardennen

9, 10 en 11 oktober

Ardennen

Weekend

 

Volgt 
 
 De actie vanuit de webshop loopt nog steeds! Heb jij de handschoentjes of een microfleece truitje al aangeschaft? Hieronder nogmaals de actie! 
 


Eiwitten eten geeft een verzadigd gevoel?!

     
  • Eiwitten worden verteerd in je maag. Hierdoor geeft je lichaam sneller aan dat het verzadigd is. Eiwitten blijven wel 2 uur lang in je maag zitten!


Het verstandig geen koolhydraat te eten?!

      
  • Koolhydraten is de brandstof van je lichaam. Dit heeft je lichaam nodig om goed te kunnen functioneren. Wel kunnen de verhoudingen koolhydraten eiwitten en vetten anders worden ingedeeld. Als de eiwit inname wordt verhoogd en je koolhydraten worden verlaagd kan het geen kwaad. Dit wordt veel gedaan om af te vallen. Maar helemaal je koolhydraten weg laten is niet verstandig. Vanwege de vitamines en suikers, die je lichaam ook nodig heeft.

Heb je jezelf al opgegeven voor A of B of allebei?!
      
  • A -> het 7-jarig bestaan?!
    B -> de Rovers Run?!

Tot de volgende training!