Beste ,

Wat hebben we qua weer heerlijke sportochtenden en -avonden achter de rug! Ook stond afgelopen maand de Ultimate Bootcamp op het programma, wat een uitdaging was dat!
 
 
In deze nieuwsbrief:

1.  Terugblik
2.  Ultimate Bootcamp
3.  Santarun
4.  Trainingen feestdagen
5.  Techniekweek
6.  Bring a Friend

 
 
Afscheid Valerie Stalland
Helaas lukt het Valerie in combinatie met haar werk niet meer om op maandag training te geven in Sint-Annaland. Op maandag 25 september gaf Valerie haar laatste training aan deze enthousiaste groep. Ze kreeg bij haar afscheid nog een heerlijk Zeeuws pakketje mee naar huis.

Toch kan ze het niet laten om af en toe nog training te geven in Zeeland, want op woensdag 18 oktober gaf ze alweer een avondje training! We gaan Valerie dus nog wel regelmatig zien in Zeeland en op dinsdag geeft ze training in Hoogerheide, ook daar zijn jullie natuurlijk van harte welkom.Kustmarathon Zeeland
Op zaterdag 7 oktober deden Tessa en Jaco mee aan de Kustmarathon in Zeeland. 42 km lang afzien, genieten en de wint trotseren. Onwijs goed gedaan toppers!

 
 
Van vrijdagavond 13 oktober tot zondagavond 15 oktober stond er voor een aantal Mitch Bootcamp leden de ultieme uitdaging van hun leven op het programma. Zij gingen namelijk samen met Mitch en Jerry een ultimate bootcamp weekend aan (een kamp van Koningsbrugge). Een weekend lang over het strand rennen, je eigen slaapplek uitgraven, door het water verplaatsen, mumselen, een toren beklimmen, weinig tot niet slapen, boksen, bootcampen en nog veel meer om de uitdaging met jezelf aan te gaan.
En die uitdaging zijn ze aangegaan, wat een toppers en wat knap dat zoveel van ons de eindstreep hebben gehaald! Petje af!

Zie ook de facebookpagina van de Ultimate Bootcamp (SF Challenge)!
Klik en ga naar de Facebookpagina >>

Het filmpje volgt snel. Hieronder hebben jullie alvast een paar foto’s.
 
 
 
 

Locaties en tijden rond Sint, Kerst en Oud & Nieuw
Het is alweer bijna tijd voor Kerst en Oud en Nieuw.
Hieronder een overzicht met de bijzonderheden:

 
 

JAJA het is weer zover!! We gaan weer terug naar de basis van de oefeningen! Deze week staat in het teken van de oefeningen zo gecontroleerd mogelijk uitvoeren waarbij de trainers rondlopen om je daarbij te helpen.

Tweede week november (6 t/m 12 november!
 
 

Wist je dat jij 4 gratis strippen kan verdienen?
Neem iemand mee naar een Mitch Bootcamp training voor een proefles. Koopt deze persoon daarna 10 strippen of een abonnement, dan krijg jij 4 strippen gratis bijgeschreven op jouw account!

Tot de volgende training!