MITCHELL VAN EGERAAT

Ik ben eigenaar van Mitch Bootcamp & Mitch Foodcamp.
Verder ben ik voorzitter van Obstakel Run: Rovers Run! En teamcaptain van Roparun team 188: Maak Een Vuist Tegen Kanker!        
In het verleden ben ik werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht bij het onderdeel Luchtmobiele Brigade. Tijdens deze periode ben ik zes maanden uitgezonden geweest naar Afghanistan. Bij dit soort missies is het belangrijk dat je fysiek en mentaal perfect getraind bent. Een goede conditie is uitermate belangrijk evenals het feit dat je moet beschikken over een grote dosis discipline en doorzettingsvermogen.

Nadat ik eervol ontslag heb genomen bij de Landmacht ben ik begonnen als sportinstructeur bij een sportschool. Sporten, bewegen en het aangaan van nieuwe uitdagingen staan bij mij centraal. Zo loop ik in mijn vrije tijd regelmatig hardloop wedstrijden waaronder marathons.

Het is voor jezelf een enorm verrijkende ervaring om fysiek en mentaal getest te worden. Ik vind het zelf erg leuk om te merken dat mensen er 100% voor gaan en dat er sprake is van progressie.

Doordat ik in 2012 Bootcamptrainingen heb verzorgd, merk ik hoe leuk ik het vind om te zien hoe iemand de lat voor zichzelf hoger legt. Vooruitgang is immers leuk voor de deelnemer maar ook voor de begeleider!
September 2014

Mud Masters 2014
Februari 2015

Bootcamp Vliegbasis
Woensdrecht
Juni 2015

Samenloop voor Hoop
Mei 2015

Breakout Run