MITCHELL VAN EGERAAT

Ik ben eigenaar van Mitch Bootcamp & Mitch Foodcamp.
Verder ben ik voorzitter van Obstakel Run: Rovers Run! En was ik oprichter van Roparunteam 188: maak een vuist tegen kanker!        
In het verleden ben ik werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht bij het onderdeel Luchtmobiele Brigade. Tijdens deze periode ben ik zes maanden uitgezonden geweest naar Afghanistan. Bij dit soort missies is het belangrijk dat je fysiek en mentaal perfect getraind bent. Een goede conditie is uitermate belangrijk evenals het feit dat je moet beschikken over een grote dosis discipline en doorzettingsvermogen.

Nadat ik eervol ontslag heb genomen bij de Landmacht ben ik begonnen als sportinstructeur bij een sportschool. Sporten, bewegen en het aangaan van nieuwe uitdagingen staan bij mij centraal. Zo loop ik in mijn vrije tijd regelmatig hardloop wedstrijden waaronder marathons.

Het is voor jezelf een enorm verrijkende ervaring om fysiek en mentaal getest te worden. Ik vind het zelf erg leuk om te merken dat mensen er 100% voor gaan en dat er sprake is van progressie.

In 2012 ben ik gestart met Mitch Bootcamp. Doordat ik tijdens mijn werkzaamheden als sportinstructeur merkte hoe leuk ik het vond om mensen sportlessen te geven, wilde ik daar voor mijzelf iets mee doen. Door het opstarten van Mitch Bootcamp kan ik mijn (sport)ervaringen vanuit het leger combineren met het in groepsverband verbeteren van iemands conditie, kracht en uithoudingsvermogen.
Mei 2015

Breakout Run
Maart 2015

Mud Masters 2015
Juli 2014

Beach Volleyball
Bergen op Zoom
Augustus 2014

Bootcamp Training
Oesterdam