REVIEWS

Wij stellen het zeer op prijs dat je je mening geeft over Mitch Bootcamp en de trainingen die worden gegeven. Door de reviews kunnen wij de hoge kwaliteit van trainingen handhaven.

1

Veronique

Inmiddels 1,5 jaar geleden heb ik me bij Mitch Bootcamp aangesloten. In het begin wat twijfel: "Is dit wel wat voor mij?" En nu zou ik het liefst geen ene training over willen slaan. Elke training gaat Mitch er met volle overgave tegenaan om heel de groep te motiveren en nog sterker te maken, zowel op conditioneel gebied als op kracht. Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld! en ik zou het voor geen goud willen missen!! Mitch je bent een kanjer!
2

Danny

De fitness zaal omgeruild voor Mitch Bootcamp. Een TOP besluit! Van binnen trainen naar buiten sporten. Van individueel naar groepsverband. Mitch, altijd even energiek en vrolijk. Zijn trainingen zijn pittig tot heftig :-) maar uiteindelijk zo zwaar als je zelf wilt. De trainingen zijn afwisselend er is altijd lol en onderling veel respect. Mijn conditie heeft een flinke boost gekregen en ik verwacht nog meer... Mitch....ga zo door!
2

Nicole

Wat is er nog lekkerder dan heerlijk buiten sporten! Mitch Bootcamp training haalt meer uit je zelf , wat je ooit zelf gedacht had! Super! Ook de activiteiten erom heen zijn gaaf, zoals de Mud Masters, nooit gedacht dat ik dit kon, maar door goede training goed behaald! Op naar de volgende! Mocht je dit ook graag eens willen proberen, zeker een proefles nemen!
1

Maaike

Ik heb lange tijd gezocht naar een sport die al deze facetten heeft. Natuur, teamspirit, opbouw van conditie en kracht, uitdaging en vrijheid!
Met vrijheid bedoel ik o.a. het trippenkaartsysteem dat Mitch-Bootcamp hanteert. Je ervaart wel de groepsvorming, maar ben je er een keer niet dan kan de rest gewoon door. De strippenkaarten zijn lang genoeg geldig en de geldigheidsdatum verlengt zelfs mee wanneer je nieuwe strippen bij koopt.
Al zijn lessen en oefeningen zijn doordacht, maar er is voldoende vrijheid om hem te inspireren.
Dit alles hangt samen met de passie waarmee Mitch zijn lessen geeft. Ondanks dat je in een groep sport, is er voldoende aandacht voor het individu. De wat snellere sporters krijgen bijvoorbeeld extra opdrachten en bij blessures geeft hij goede alternatieven.
Ook zijn de side-activiteiten zoals de obstakelruns super leuk!
Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.
Mitch laat zien dat iedereen dit kan en geeft zelfs speciale maatwerktrainingen hiervoor.
Die gratis proefles is een echte aanrader!!
Schrijf je snel in.. hopelijk tot snel!

Groetjes Maaike

2

Evelien M

Lekker buiten sporten in de natuur met teamgenoten, dat is de reden voor mij geweest om op bootcamp te gaan. Dat het ook nog zo verslavend en gezellig is, had ik niet gedacht! Mitch motiveert elk teamlid op zijn manier zodat er ook echt individueel naar de persoon gekeken wordt. Daarnaast voelt het voor mij alsof we elke training nog meer tot het uiterste gedreven worden, hierdoor probeer je jezelf steeds meer te verbeteren en dat voelt erg goed!
Pagina 1 van 3

1 2 » »»

Januari 2018

Nieuwjaars Bootcamp 2018
Januari 2015

Nieuwjaars Bootcamp
Augustus 2014

Bootcamp Training
Oesterdam
September 2014

Mud Masters 2014