BOOTCAMP KLEDINGTIPS

Bootcamp trainingen kunnen beoefend worden bij elk weer type. Zorg er wel goed voor dat u de juiste kleding draagt bij het juiste weer type! Mitch Bootcamp verkoopt diverse kleding voor Dames en Heren voor een probleemloze bootcamp training.

SCHOENENZorg voor goede hardloopschoenen.Voor de eerste les raad ik aan niet gelijk duren schoenen aan te schaffen! Maar als je Bootcamp echt heel leuk vindt en hebt besloten ermee door te gaan raad ik aan goede hardloopschoenen aan te schaffen om blessures te voorkomen. Om de juiste schoenen te kopen kun je terecht bij Runnersworld in Bergen op Zoom, en bij Heshof in Steenbergen als je daarbij aangeeft dat je via Mitch Bootcamp komt krijg ook nog eens je 10% korting.BROEKENDraag de juiste broek.Er wordt aangeraden een strakke comfortabele broek te dragen. Dit is vooral om je spieren warm te houden en ook biedt het bescherming om geen schaaf wondjes op je benen op te lopen. Bij warm weer wordt er aangeraden een korte broek te dragen. Deze broeken kun je terug vinden in onze webshop.
SHIRTSVoor elk weertype een shirt.Voor het juiste shirt wordt er aangeraden een sportshirt te dragen, omdat het dan beter ademt, en het snel droog wordt als je nat bent geworden. Ook hierbij raad ik aan nog geen specifieke kleding aan te schaffen, maar eerst te kijken of je het wel echt leuk vindt. En als je het dan echt leuk vind en er mee door wilt gaan een sportshirt aan te schaffen. Deze shirts zijn terug te vinden in de webshop.
TRUI/JACK/JASBlijf goed op temperatuur.Voor de juiste kleding in de winter of in de zomer na de training wordt er aangeraden een trui/jack of jas aan te doen. Dit houdt de spieren in de winter goed warm zodat je op een comfortabele tempratuur door kunt sporten. In de zomer is het belangrijk na de training een trui / jack of jas aan te doen omdat het lichaam bezweet is en dus sneller af koelt. Waardoor de kans op onderkoeling wel degelijk aanwezig is in de zomer. Deze truien / jacks / jassen zijn terug te vinden in de webshop.
HANDSCHOENENVoor de juiste bescherming!Via de webshop kun je ook handschoenen aanschaffen. Hierdoor lopen je handen geen schaafwondjes op door de stenen waar wij op opdrukken. Tevens staan er ook winterhandschoenen in de webshop, die ideaal zijn tijdens de winter periodes.April 2013

Eerste Bootcamp Training
Bergen op Zoom
September 2014

Mud Masters 2014
Juni 2015

Samenloop voor Hoop
Februari 2015

Bootcamp Vliegbasis
Woensdrecht