HOE WERKT HET?STAP 1Registreer jezelf bij Mitch Bootcamp.

Het registreren gebeurt als volgt:

1. Klik op het kopje registreren.
2. Vul hier je gegevens in. Hierbij zit je nergens aan vast!
3. Na de registratie ontvang je een persoonlijke mail met je inloggegevens.
4. Vul deze gegevens in bij het kopje inloggen.
5. Je kunt nu jezelf aanmelden voor je eerste gratis proefles.STAP 2Schrijf je in voor de gratis proefles.

Na het inloggen kom je bij je eigen accountgegevens. Klik vervolgens op het kopje trainingen om jezelf aan te melden voor je eerste gratis proefles. Je ontvangt direct na aanmelding een mail met een als bevestiging dat de aanmelding goed is verlopen.STAP 3Wat na de gratis proefles?

Heb je de gratis proefles meegedraaid en wil je vaker deelnemen aan de trainingen? Koop dan strippen. Deze strippen kun je gemakkelijk online bestellen via je account en direct betalen middels iDeal. De strippen worden na afrekenen direct bijgeschreven op je account. Met deze strippen kun je deelnemen aan de volgende trainingen.STAP 4Hoe strippen te gebruiken?

Na aankoop van de strippen kun je deelnemen aan de trainingen. Houdt er rekening mee dat de reguliere strippen een half jaar geldig zijn. Bij de Combi Abonnementen zijn de strippen 5, 10 of 20 weken geldig, afhankelijk van het aantal strippen dat je gekocht hebt. Als je bent ingelogd zie je links diverse menu knoppen: Mijn gegevens, Strippen, Trainingen, Trainingshistorie en Wijzig wachtwoord. Aan- en afmelden voor een training verloopt na inloggen via het inlogsysteem via het menu Bootcamp trainingen. Als je jezelf aanmeldt voor de komende training wordt er automatisch een strip afgeschreven. Zorg dus voor voldoende strippen.

September 2015

Strong Viking Flanders 2015
april 2015

Mud Run
Januari 2015

Nieuwjaars Bootcamp
Maart 2015

Mud Masters 2015